Sessions nr.7

[Bilde]

Bjørnar Habbestad (fløyte) fra Lemur og Per Zanussi (bass) fra Zanussi 5

i samarbeid med Stephan Meidell (gitar/bass) og Øyvind Hegg-Lunde (trommer) fra The Sweetest Thrill.

Stephan og Øyvind har invitert med seg Bjørnar Habbestad og Per Zanussi, som bør være kjente navn for mange, uansett hvilke kretser man vanker.

Habbestad er improvisatør i Lemur, støymaker i Rehab, kammermusiker i Polygon – og bent frem en knakendes bra musiker vi ser frem til å samarbeide med.

Zanussi har markert seg som en fremragende komponist og musiker av rang i sitt eget band Zanussi 5, og andre konstellasjoner som Trondheim Jazzorkester og Honeyleap. Bassisten har oppholdt seg hyppigere i Bergen de seneste årene, og vi synes det er en god trend.



Tidligere har det vært beinhøyt volum og konstant rockefot på konsertene – denne gangen ser vi for oss noe ganske annet!


For de som ikke vet det ennå:


Sessions er eit konsept der Stephan og Øyvind inviterer musikarar og kunstnarar til ein open jam/improvisasjon med publikum. Gjestene er gjerne frå ulike kunstneriske miljø, der ein ynskjer å tydleggjere for kvarandre og publikum at det skjer utruleg mykje spennande i denne byen. Kvar session vil vere med ulike gjester, men med duoen The Sweetest Thrill som fast grunnstamme. I nokon tilfeller har konstellasjonen øvd på førehand, medan i andre tilfeller vil fyrste møte vere på scena.


Konsertstart: Kl. 21.00 PRRRRRESIS! cc: 50,-


For meir info:


www.thesweetestthrill.blogs…


Sessions er støtta av Norsk Jazzforum, Norsk Kulturråd og Bergen Kommune

Legg til ekstern kalender…