SISTE SJANSE: Anja Niemi & årets juleutstilling


[Bilde]

Hole artcenter presenterer:

Anja Niemi

“Fly me to the moon” & årets juleutstilling


28. november – 19. desember 2010


VERNISSAGE SØNDAG 28. NOVEMBER

Kl. 12 – 17:00 på Hole Artcenter


- EN INTERAKTIV KUNSTUTSTILLING FOR BARN


Fotokunstner Anja Niemi er utdannet ved London college of printing og Parsons school of design i New York. Hun ble omtalt som lovende ung kunstner av det prestisjetunge bladet Art review etter sin første solo utstilling hos Riflemaker I London. Fotografiene hennes har blitt solgt gjennon både Philips auction house og Christie´s og hun var nylig med på listen for “One to watch” av Art and auction magazine.


I utstillingen “Fly me to the moon” presenterer Anja noe helt nytt for dem som kjenner hennes kunstneriske virksomhet.


Gjenstander barn er vant med fra sin hverdag blir til kunst i form av foto, film og skulptur. Mange av utstillingens elementer er fra egen barndom, eller lånt av hennes datter. Niemi ønsker å introdusere barn til kunst på barnas premisser. Bildene vil henge i “barnehøyde” og det vil bli utdelt kaleidoskoper som de kan se utstillingen gjennom. På denne måten kan barna selv være med å skape bilder og bevegelse med fargene i rommet.


Titlene på bildene er inspirert av Niemis 3 år gamle datter, og har fått navn som “se jeg har spist opp alt”, “promp” og “erter spretter ikke“. Niemi ønsker å skape en leken og underholdende utstilling som viser barn at kunst er gøy, og det er lagt vekt på farge, form og komposisjon. Sammen med Hole Art Center ønsker Niemi å bruke utstillingen til å snakke med barn om kunst, holde workshops hvor barna kan være med å lage animasjonsfilm og skape kunst av egne leker.


Priser fra kr. 500,- – 15.000,-


I samme periode viser vi flotte skulpturer av Håkon Anton Fagerås, en traneinstallasjon av Ellen Edminson med over 1000 papirtraner, silketrykk av Christian Skipperud, akvareller av Hilde Eilertsen Sletvold, trykk av Ørnulf Opdahl, Pippip Ferner og nye malerier av bl.a Aleksandra Niemczyk, Steve Joy, Elenor Martinsen, Pia Brix-Thomsen, Heidi Helland-Hansen m.fl.


Priser fra. 500,- til 92.000,-


Ved interresse, kontakt: Elenor Martinsen Mob. 92 888 150 epost



Åpningstider: torsd. – søn. 12 – 17:00 & etter avtale.


Les mer

UTSTILLINGEN ER STØTTET AV: [Bilde] [Bilde]


[Bilde] [Bilde]

Legg til ekstern kalender…