Trond Veis-løpet 2010 Del 1

Carl Berners Plass

Hørt om Tom Waitz-løpet, sier du? Glem det! Nå er det Trond Veis-løpet som gjelder. Inneklemt mellom diverse julebord, skal denne dagen brukes til å hedre en av Oslos lengste gater, nemlig Trondheimsveien.

Vi starter løpet med en egenbrygget juleøl på det nyåpnede Schouskjelleren Mikrobryggeri. Trond holder velkomsttale (han vet ikke om dette evenementet enda, men han slipper ikke unna).

Neste stasjon blir deretter Südøst. Og slik foregår det til vi havner på ett eller annet småsuspekt sted på Vestli som også er Trondheimsveiens ende.

Dette må selvsagt deles opp i flere episoder, da listen av drikkestasjoner er lang. Så lenge de selger øl og adressen er Trondheimsveien, skal vi en tur innom. Og på veien blir vi sikkert sultne, så det er planlagt å reservere bord for å innta en matbit på veien. Trondheimsveien byr på sushi, tyrkiske restauranter og mye annet.

Jeg trenger hjelp til å bygge den komplette stasjonsoversikten under. Så lenge de serverer øl og at de har adresse Trondheimsveien, skal stedet med på lista.

Legg til ekstern kalender…