UNTZ UNTZ RECORDS SOMMER TURNE (Bergen,Oslo,Notodden,Hove,Voss)

http://www.untzuntzrecords.com

  • 18.juni Velferd Live + Untz Untz Djs @ Cafe Opera, Bergen
  • 19.juni Pelifics Live + Untz Untz Djs @ Fisk Og Vilt, Oslo
  • 20.juni Mouth Live + Untz Untz Djs + Snusk @ St.Hansrock, Notodden
  • 23.juni Velferd Live + Untz Untz Djs @ Hove Festivalen, Arendal (Bunker 51 kl 23-03)
  • 27.juni Untz Untz Djs @ Ekstremsportveko, Voss (Top Spot, Fleischers Hotell kl 00-03)

UNTZ UNTZ DJS SUMMERTOUR 09 MIXTAPE:

LAST NED HER

Phoenix – Lisztomania (Classixx Version) (Kitsunè)

Damn Arms – Destination Pt. 1 (Bang Gang 12 Inches)

Passion Pit – The Reeling (Sammy Bananas “Big Choon” remix) (Frenchkiss Records)

New Violators – Dance To The Beat Of Your Heart (Telephones remix) (Playground Music)

Curses! – The Deep End (Holy Ghost! Day School Dub) (Institubes)

Droid – Hypnosis (Memory Records)

Santigold – Say Aha (Phones Cosmic remix) (Atlantic Records)

The Juan Maclean – One Day (Surkin remix) (DFA Records)

Delphic – Counterpoint (R&S Records)

Hovefestival.no:

“Untz Untz er vel egentlig mer enn en klubb. Det er en blogg, et plateselskap og sikkert en del greier til som vi ikke har oversikt over. Det hele drives av Eirik H. Fagertun, også kjent som Pastor – også kjent som en av Bergens mest største klubb-ildsjeler. Pastor og hans makker Tarjei Nygård tilhører den nye generasjonen DJs som ikke er redde for å putte alt mulig inn i DJ-settene sine. Grime, dubstep, elektro, indierock, house … If you can name it, you can play it. Det går rykter om at Pastor tar med seg en eller flere Hove-aktuelle musikere inn i bunkeren.”

Ekstremsportveko.com:

“The mini record company Untz Untz Records arranges many club nights in Bergen and runs a music blog well worth checking out. The first 12” on Untz Untz Records is expected this summer. The two main guys are better known as “Pastor” and “Touchable Terrence”. They have done multiple gigs in Bergen, Oslo, Trondheim as well as their hometowns Stord and Notodden. They have also done warm up gigs for Cut Copy and Le Corps Mince De Francoise – together they play an alternative mix of new disco, electro and pumping house music. Tag – Team!!!”

Smug.no:

“Det var en gang et lite knippe med gutter fra Bergen som kalte seg Untz Untz, som bestemte seg for å søke lykken. De hadde gjort mye allerede, men spillerjobber i bergen, plateselskap og en vellykket blogg var fortsatt ikke nok. De ville prøve noe nytt! Etter en stund fant de ut at en sommerturne hadde vært tingen. Etter langt om lenge og lenger en langt fikk de planlagt og gjort seg klare til å flytte inn i det de kaller Untz Untz-mobilen (et hus på hjul. hm). Med seg tok de utstyr, gjester, t-skjorter og morrobrus. Med de lange ørene våre har vi hørt at disse globetrotterene snart er på vei til et sted nær deg (muligens). Første stopp på reisen er Cafe Opera i Bergen i kveld og deretter bærer turen lenger sør. Neste stopp på reiseruten (19 juni) er Fisk og Vilt, hvor Untz Untz djs og Pelifics spiller live. Så smør danseskoene og skru på grooven for litt dans på lokalet. Untz Untz-mobilen kjører også videre ned til Hove festivalen. Der spiller de i bunkeren på tirsdag.”

Natt & Dag Bergen:

“DJ Pastor og Touchable Terrence innvier sommerens turnestart for UNTZ UNTZ på Cafe Opera. Pastor er selve bakmannen til Bump & Grind-kveldene, og Untz inngår i en helhetlig pakke med label/klubb/blogg. Denne sommeren legger de ut på en turnè i sin egen Untzbobil som skal kjøre landet rundt. Foruten opptakten til en kommende plateutgivelse i august, vil nysignerte Velferd og andre venner være med å spille. Denne turneen kommer utvilsomt til å bli en gedigen suksess. Untz bringer på denne måten videre tradisjonen etter Gjøkeredet-forfatter Ken Kesey. Under klubb-kulturens barndomsår i 1966-67 dro Kesey, følgesvennene Merry Pranksters og bandet Grateful Dead ut på kryss og tvers i Amerika med bussen Furthur. På hver destinasjon arrangerte Kesey acid test-parties, et nyskapende konsept som alle ville være med på. Ved inngangen ble det servert “kool aid”(en slags saftogvann), og etterpå danset publikum i fargerike klær under stroboskop, oljedias og UV-lys for å oppnå felleskap i en høyere enhet. Riktignok skiller Untz seg fra denne epoken på flere måter. Med med eller uten visjoner om å forandre verden, bringer Untz uansett rundereisetradisjonen videre. Startskuddet på Untz-turneen vil handle om et klubbprodukt som fanger den riktige stemmningen på tampen av tiåret. Selve Untz-musikken vektlegger nyere utgaver av disko, italo, elektro og suggesjonsorientert house. Vell møtt til første etappe av Untz’ sommerturne!"

Intervju på Upop.no

Intervju på Hovefestivalen.no

UntzUntzRecords.com

UntzUntzRecords myspace

Velferd myspace

Pelifics myspace

Mouth myspace

Snusk myspace

Touchable Terrence myspace

Pastor myspace

UntzUntzKlubb myspace

Bump&GrindKlubb myspace

JOIN Untz Untz Facebook gruppe

Plakat: Rannveig Lohne

Legg til ekstern kalender…