Gratis utendørs konsert: MOTORPSYCHO + DEATHPROD

Henie Onstad Kunstsenter feirer 40-årsdagen med å gi publikum mulighet til å oppleve en GRATIS og helt unik utendørs konsert: Denne kvelden slår Motorpsycho og Deathprod seg sammen for å gjøre en av sine svært sjeldne opptredener.

Motorpsycho har siden debut-albumet Lobotomizer fra 1991 sluppet et dusin kvalitetsalbum og opparbeidet seg status som ett av Norges fremste live band. Selv om de har hatt sideprosjekter med en fot innen country, jazz og ambient har de beholdt integriteten.

Bent Sæther, Hans Magnus Ryan og den nye trommeslageren Kenneth Kapstad slapp i år albumet Little Lucid Moments på Rune Grammofon. Her kan man høre psychedelica, krautrock, punk, minimalisme, impro og prog rock, bli vevd sammen til et unikt Motorpsycho lydteppe. Albumet er produsert av Bent Sæther sammen med det tidligere bandmedlemmet og samarbeidspartner Helge Sten, også kjent under artistnavnet Deathprod.

Deathprod har siden debutalbumet Treetop Drive i 1994 vært en av sin generasjons fremste lydskapere av eksperimentell og elektronisk musikk. Sten har ved siden av soloprosjektet Deathprod gjort seg bemerket bla som medlem av Supersilent og som produsent for Arve Henriksen, Jaga Jazzist, The White Birch, og Nils Petter Molvær.

SE OGSÅ:





På grunn av begrenset parkeringsmulighet oppfordrer HOK til å benytte seg av offentlig transport (tog til BLOMMENHOLM Stasjon, skilting derifra eller buss 151 mot Rykkinn fra Oslo sentrum.

Legg til ekstern kalender…